Autor: Marianne Lõhmus, raamatupidaja.ee juht, Raamatupidamise Praktiku peatoimetaja • 13. aprill 2021

Raamatupidamise Praktik, aprill 2021

Naer on terviseks!

Aprilli kutsutakse rahvapäraselt teadagi naljakuuks, kuigi sel aastal on olukord naljast kaugel. Naeratused on peidetud maskide taha ning meedia keskendub jätkuvale viiruse levikule ja toimetuleku piiril tegutsevale meditsiinisüsteemile. Sellegipoolest kutsun Sind üles positiivsusele. Viska kolleegile muhe vemp, joonista oma maskile lai naeratus või ehmata pereliiget mõne ootamatu uudisega. Naer on tervisele kasulik ja hea tervis kulub meile kõigile ära. Lisasime aprillikuu ajakirja meelelahutusliku rahahoroskoobi ning jätame lugeja enda otsustada, kas võtta seda huumoriga või leida sealt oma tõetera.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700