Autor: Marianne Lõhmus • 3. märts 2020

Raamatupidamise Praktik, veebruar 2020

Kehtestamine töökorralduses

Kogusime veebruarikuu ajakirja kokku 2020. aasta olulisemad maksumäärad, mida on hea käepärast hoida ning ka teistele ettevõtte töötajatele näidata. Sarnaselt jaanuaris ilmunud kalendaarse tööajafondiga näeme seda kui mugavat töövahendit neile, kellele meeldib ülevaateid paberil hoida.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700