Ainult tellijatele
Autor: Raamatupidaja.ee • 3. oktoober 2018
Ainult tellijatele

Kuidas täita tegeliku kasusaaja andmete teatamise kohustust

Veebiseminaril käsitleme äriühingute uut kohustust, mis tuleneb rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seaduse muudatustest, mille kohaselt peavad eraõiguslikud juriidilised isikud koguma ja esitama äriregistrile teavet oma tegelike kasusaajate kohta. Äriühingutele kehtestatud uue kohustuse peamine eesmärk on tagada, et äriühingud omaksid täpset ja ajakohastatud teavet äriühingu tegelike kasusaajate kohta.Tegeliku kasusaaja andmete avaldamise kohustus peab olema täidetud oktoobri lõpuks.Veebiseminaril saate teada:Millistele äriühingutele kohustus laieneb?Kes peab tegeliku kasusaaja tuvastama?Millised on äriühingu ja millised juhatuse kohustused?Millest alustada ja kuidas tegelikku kasusaajat tuvastada?Millised andmed tegeliku kasusaaja kohta tuleb esitada ja kuidas neid esitada?Mida toob kaasa andmete esitamata jätmine?
singleSalePaywall.loginWarning
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus

Vormista digitellimus ja saad:

  • Ligipääsu kogu tasulisele sisule
  • Kord nädalas ilmuva uudiskirja
  • Praktilise abimehe korrektse arvestuse pidamiseks
  • Äripäeva Infopanga hõbepaketi
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700