Veebiseminar
Ainult tellijale

Kuidas täita tegeliku kasusaaja andmete teatamise kohustust

Veebiseminaril käsitleme äriühingute uut kohustust, mis tuleneb rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seaduse muudatustest, mille kohaselt peavad eraõiguslikud juriidilised isikud koguma ja esitama äriregistrile teavet oma tegelike kasusaajate kohta. Äriühingutele kehtestatud uue kohustuse peamine eesmärk on tagada, et äriühingud omaksid täpset ja ajakohastatud teavet äriühingu tegelike kasusaajate kohta.Tegeliku kasusaaja andmete avaldamise kohustus peab olema täidetud oktoobri lõpuks.Veebiseminaril saate teada:Millistele äriühingutele kohustus laieneb?Kes peab tegeliku kasusaaja tuvastama?Millised on äriühingu ja millised juhatuse kohustused?Millest alustada ja kuidas tegelikku kasusaajat tuvastada?Millised andmed tegeliku kasusaaja kohta tuleb esitada ja kuidas neid esitada?Mida toob kaasa andmete esitamata jätmine?

VORMISTA TELLIMUS
TELLI VEEBISEMINAR JA SAAD SEDA VAADATA 3 NÄDALA JOOKSUL ENDALE SOBIVAL AJAL JA KOHAS
Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700