Autor: KPMG Baltics • 4. juuli 2024

Kohtukaasus: äriühing käis MTA-ga kohut

MTA keeldus tõendit väljastamast, kuigi äriühing oli täitnud seadusest tuleneva nõude, seetõttu äriühing leidis, et see otsus rikkus võrdse kohtlemise põhimõtet ja pöördus kohtusse.
Foto: pexels

Ringkonnakohus analüüsis hiljutises lahendis Maksu- ja Tolliameti (MTA) otsust, millega MTA keeldus tõendi väljastamisest äriühingule, kelle eesmärk oli omandada üle kümne hektari suuruse metsamaaga kinnisasi.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700