Autor: Eliise Kivi • 4. juuli 2024

Trahvid soolas: kolmandik majandusaruannetest on esitamata

Majandusaasta aruande jättis tähtajaks esitamata 34 protsenti kohustuslastest.
Aruande esitamata jätmise eest võib ettevõte trahvi saada mitu korda, kuni firma täidab oma kohustuse
Foto: Liis Treimann

Sel aastal pidi 274 744 aruandluskohustuslast esitama 30. juuniks majandusaasta aruande – neist õigeks ajaks esitas aruande umbes 180 000 kohustuslast. Kuna majandusaasta aruannete esitamise tähtaeg langes sel aastal pühapäevale, loeti õigeks ajaks esitatuks ka aruanded, mis esitati 1. juulil.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700