Autor: Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Brigitta Jõgi • 2. juuli 2024

Muudatused õiguses: tulumaks omavalitsustele, väljateenitud aastate pension, töövõimetuse ennetamine

Tulumaksuseadusega muudetakse kohalikele omavalitsustele tulumaksu eraldamise põhimõtteid 2025. aastast ning kõikidest teistest muudatustest õigusaktides annavad ülevaate vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Britta Jõgi.
Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Brigitta Jõgi
Foto: Olga Belkina

Jõustus krüptovaraturu seadus, millega viidi krüptovarateenuse osutajad ja krüptovara väljastajad Finantsinspektsiooni järelevalve alla. Turuosalised peavad määruses sätestatud nõuetele üle minema hiljemalt 2026. aasta 1. juuliks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700