Autor: Siim Tammer • 27. juuni 2024

Siim Tammer: võlgnik saab kaitse inkasso omavoli eest

Krediidiinkasso ettevõtete toomine Finantsinspektsiooni valvsa silma alla korrastab krediiditurgu, tarbijad saavad parema kaitse ja krediiditeenuse kvaliteet tõuseb.
Siim Tammer, Finantsinspektsiooni juhatuse liige
Foto: Finantsinspektsioon

Riigikogu võttis 12. juunil vastu krediidiinkassode ja -ostjate seaduse. Finantsinspektsiooni järelevalve alla ei tule mitte kõik inkassoettevõtted, vaid need, kes tegelevad krediidilepingutest tulenevate võlgade sissenõudmise või nende ülesostmisega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700