Autor: Raamatupidaja.ee • 27. juuni 2024

Riigi IT keskuse ekspert: raamatupidajal on palju õigusi, mis teeb ta küberpättidele isuäratavaks sihtmärgiks

Kuna raamatupidajatel on IT-süsteemides laialdased õigused ja juurdepääsud sageli kogu ettevõtte infole, on nad petturitele ka isuäratav sihtmärk.
Foto: Freepik

Ühes päevas saadetakse üle maailma mitu miljardit rämpsmeili, suur osa neist on kõikvõimalikud õngitsuskirjad. Osa neist jääb pidama rämpsposti filtritesse, kuid petturid ei puhka – nad on aina kavalamad ega kõhkle millegi ees.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700