Autor: Raamatupidaja.ee • 13. juuni 2024

Raili Roosimaa: MTA ei soovi pankadelt massilist üksiktehingute infot

Et ausad maksumaksjad ei satuks maksude maksmisest kõrvalehoidjatega võrreldes ebavõrdsesse olukorda, on meie ülesanne otsida üha tõhusamaid viise probleemsete maksumaksjate üles leidmiseks, tõdes MTA peadirektori asetäitja Raili Roosimaa.
Raili Roosimaa, MTA peadirektori asetäitja maksude alal
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700