Autor: Raamatupidaja.ee • 4. juuni 2024

Finantsinspektsioon trahvis IIZI Kindlustusmaakler AS-i

IIZI Kindlustusmaakler AS ohustas klientide huvisid, pani toime väärteo ja peab maksma kopsaka rahatrahvi.
Foto: Liis Treimann

Finantsinspektsioon karistas IIZI Kindlustusmaakler AS-i (registrikood 10641929) väärteo toimepanemise eest 24 000 euro suuruse rahatrahviga, sest ettevõte rikkus kindlustuse turustamise edasiandmise keeldu ning vahendaja kohustust tegutseda lähtuvalt kliendi kindlustushuvist ja seaduses esitatud nõuetest.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700