Autor: Raamatupidaja.ee • 31. mai 2024

Raamatupidajate kutseeksamite tulemused teada. “Üllatav, aga praktikute tulemused on kõige nõrgemad“

Kutseeksami tulemused olid raamatupidaja, tase 5 eksami tegijatel üllatavalt head. Sama ei saa aga kahjuks öelda vanemraamatupidaja, tase 6 tulemuste kohta, tõdes Eesti Raamatupidajate Kogu (ERK) juhatuse esimees Margus Tammeraja.
Eesti Raamatupidajate Kogu (ERK) juhatuse esimees Margus Tammeraja kommenteerib kevadiste kutseeksamite tulemusi.
Foto: Meeli Küttim

Kutseeksamite tulemusi raamatupidaja.ee teemaveebile kommenteerides ütles Tammeraja, et kutseõppeasutuste lõpetajad tegid kevadise eksami üllatavalt hästi. Pea 90% raamatupidaja, tase 5 kutse taotlejatest sooritas eksami edukalt.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700