Autor: Piret Jamnes • 5. aprill 2024

Piret Jamnes: raamatupidaja, tunne ennast ja oma võimeid

Sinu arenguteekonna võtmeks on teadlikkus ja vastutus oma arengu eest. Kuidas aga saame paremini planeerida oma arengut ja õppimist, aitab selgust saada karjäärinõustaja ja Fontese juhatuse liige Piret Jamnes.
Fontese juhatuse liige ja arendustiimi juht, karjäärinõustaja Piret Jamnes

Keha, tunded ja mõtted on pidevas vastastikuses seoses, mõjutades omakorda meie kavatsusi ja tegevusi. Esimene samm oma heaolu parandamisel võiks olla teadlikkus nendest seostest ehk arusaamine sellest, kuidas just sina toimid. Teades, milline oled, saad seada sihte suunas, kuhu tahaksid minna.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700