Autor: Liis Laanesaar, Klaar.me tegevjuht • 20. veebruar 2024

Arvamus: ettevõtte juhina ära tee ise raamatupidamist, tegele juhtimisega

Viimasel ajal on märgata üht kurvastavat trendi. Üha enam kutsutakse ettevõtete juhte üles ise oma raamatupidamist tegema sõnumiga a la “Saa ise paari päevaga raamatupidajaks!” ning koolitust pakuvad sageli küsitava kompetentsiga inimesed.
Klaar.me tegevjuht Liis Laanesaar
Foto: Kalev Lilleorg

Ärimaastik areneb tormilise kiirusega ja edukad on need, kes suudavad teha kiireid otsuseid. Tempokas ärimaailmas jäävad aga sageli märkamatuks raamatupidajad, kes on ettevõttes olulised arengu võimaldajad.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700