Autor: Raamatupidaja.ee • 12. veebruar 2024

ELi raamatupidamise direktiivi muudatused jõuavad Eesti õigusesse

Lisaks on nüüd teada, et Eesti ei kohalda miinimummaksu Euroopa Liidu direktiivi alusel enne aastat 2030.
Foto: Pixabay

Valitsus kiitis heaks seadusemuudatused, millega Eesti ei kohalda miinimummaksu Euroopa Liidu vastava direktiivi alusel enne aastat 2030. Seniks kehtib maksu kohaldamisalasse kuuluvatele ettevõtetele teabe edastamise kohustus.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700