Autor: Audiitorkogu • 6. veebruar 2024

Audiitorkogu: 9 võimalust audiitorteenuse restardiks

Audiitorteenuse kättesaadavuse teema on pälvinud ohtrat avalikku tähelepanu. Lahendusi probleemile on mitmeid, mõne võti on audiitorite ja Audiitorkogu käes, mõni on väljaspool meie kontrolli, selgitab Audiitorkogu.
Audiitorkogu üldkoosolekul ja juubelikonverentsil Kultuurikatlas
Foto: Teadmata

Audiitorteenuste kättesaadavuse ajutise probleemi peamisteks tekkepõhjusteks on:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700