Autor: Mart Nõmper • 28. november 2023

Audiitor: millal on kasulik valida kalendriaastast erinev majandusaasta?

95% Eestis registreeritud ühingutest on valinud majandusaastaks kalendriaasta, aga see ei pea nii olema - vaadake oma majandusaasta lõpu kuupäev üle!
Foto: Raul Mee

Just nimelt valinud! Majandusaasta lõppu ei määra riik, seadus ega audiitor, vaid ettevõtja valib ise. Kusjuures majandusaasta ei pruugi lõppeda mitte ainult kuu lõpus, vaid majandusaasta algus ja lõpp võib jääda ka kalendrikuu sisse.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700