Autor: Finantsuudise.ee • 30. jaanuar 2024

Vaata veebiülekandest, kuidas poliitikud ja asjatundjad audiitorkontrolli hädasid arutasid

Riigikogu rahanduskomisjoni avalikul istungil arutati 23. jaanuaril audiitorkontrolli kohustuse täitmisega seotud probleeme. Süvenemas on tendents, kus audiitorfirmadel on järjest raskem leida tööjõudu, et vastata nõudlusele audiitorkontrolli järele.
Riigikogu rahanduskomisjoni esimees Annely Akkermann
Foto: Andras Kralla

„Püüame koos asjaomaste osapooltega leida lahendust audiitorkontrolli korraldamisel üleskerkinud probleemidele ja astuma vajadusel seadusandlikud sammud. Üks leevendus võiks olla müügitulule ja varade mahule seatud piirmäära tõstmine,“ ütles riigikogu rahanduskomisjoni esimees Annely Akkermann.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700