Autor: Raamatupidaja.ee • 29. jaanuar 2024

Imre Pralla: kutsun kõiki raamatupidajaid kutsetunnistusi taotlema, sh juhtivraamatupidaja kutset

Juhtivraamatupidaja kutsetunnistus on nüüd olemas kolmel julgel teerajajal − üks neist on Imre Pralla. Uurisime Imrelt, miks talle see oluline on, kuidas kulges tunnistuse taotlemise protsess ja mida ta soovitab teistele raamatupidajatele.
Raamatupidamisbüroo Askendo OÜ juht Imre Pralla
Foto: Meeli Küttim

Mis motiveeris sind omandama raamatupidaja, tase 7 kõrgeimat kutsetunnistust?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700