Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee • 4. jaanuar 2024

Imre Pralla: raamatupidamise maailmas teritab üks alles kivikirvest, aga teine on juba raketiteaduse tasemel

„Näeme, et raamatupidamisteenust ostetakse sisse üha enamates ettevõtetes. Isegi esmapilgul kallis teenus võib kõiki eeliseid arvesse võttes osutuda kõige kasumlikumaks lahenduseks“, ütleb intervjuus raamatupidamisbüroode edetabelis 1. koha pälvinud Askendo OÜ juhatuse liige Imre Pralla.
Askendo OÜ juht Imre Pralla
Foto: Meeli Küttim

Kuidas läks ettevõttel 2023. aastal, millised on aasta olulisemad märksõnad (võidud/katsumused)?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700