Autor: Raamatupidaja.ee • 15. detsember 2023

Käibemaksu muudatused: 5 olulist fakti

Uuest aastast on Eestis käibemaksumäär 22%. Siin on mitu konksu, mida kaupade soetamisel ja teenuste tellimisel tasub arvestada enne aastavahetust.
Foto: Pixabay

1. Ostudele, mis on tehtud enne 1. jaanuari 2024, kehtib 20% käibemaks. Näiteks kui kaup tellitakse e-poest 31. detsembril 2023 ja selle eest tasutakse samal päeval, siis tuleb tasuda 20% käibemaksu, kuigi kõik deklareerimised jäävad juba uue aasta jaanuarisse.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700