Autor: Raamatupidaja.ee • 15. november 2023

Aasta üheksa kuuga on maksutulu kasvanud 8,0 protsenti

Majanduslangusele vaatamata on jätkuvalt tugev tööturg toetanud tööjõumaksude tasumist. Juriidilise isiku tulumaksu laekumist mõjutab finantssektori intressitulude tõus ja eelmise aasta erasektori kasumite kasv. Tarbimismaksude tasumist on mõjutanud negatiivselt kindlustunde langus ja ostujõu vähenemine.
Foto: pexels

Üheksa kuuga tasuti maksu- ja tolliametile 9,36 miljardit eurot ehk aasta varasemast 8,0 protsenti enam makse, millest septembri maksutulu moodustas 1 068,0 miljonit eurot. Tänavu on üheksa kuuga eelarvest täidetud 72,4 protsenti.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700