Autor: Ulvi Tallo, Grow Finance OÜ partner • 7. november 2023

Ulvi Tallo, Grow Finance OÜ partner: „On viimane aeg e-arved tööle panna ja teha tarka tööd”

E-arvete „nurumine” tuhandetelt ettevõtetelt peab lõpuks kaduma, see on ka kulude kokkuhoiu koht, kinnitab Ulvi Tallo, kes e-arvete kirgliku pooldaja ja eestkõnelejana nimetab ennast e-arvete emaks.
Grow Finance OÜ juht Ulvi Tallo
Foto: Liis Treimann

Grow toetab e-arvete kohustust ettevõtjatele. Praegu on e-arve saamine erasektoris paraku väga kallis ja see on ikka veel üksikute entusiastide pärusmaa. Seda seepärast, et need ei tule automaatselt isegi siis, kui olete kõik ühendused loonud, sest neid arveid peab küsima oma klientidelt hoogtöö korras.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700