Autor: Raamatupidaja.ee • 2. november 2023

Tegevuslubadest ilma jäänud ettevõtted Finantsinspektsiooni otsusest nördinud

Finantsinspektsiooni otsus, tunnistada AB Kreditex AS-i ja Ühisraha OÜ krediidi- ja hüpoteekrediidiandja ja -vahendaja tegevusload kehtetuks, ei ole Kreditexi ja Ühisraha hinnangul sisult ja formaalselt õiguspärased ning kahjustab ettevõttete ja nende klientide huve, piirates paljude klientide võimalusi saada Eesti turult neile sobivat finantsteenust.
Foto: pexels
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700