Autor: Raamatupidaja.ee • 1. november 2023

Saalitäis raamatupidajaid avasid kaardid, mida nad audiitoritest arvavad

Audiitorkogu president Märt-Martin Arengu esines Pärnu Raamatupidamiskonverentsil ettekandega „Audiitorite 7 sooja soovitust raamatupidajatele“. Muu hulgas uuris ta saalitäielt raamatupidajatelt, kuidas nad on rahul oma audiitoriga ning kas ja kuidas sujub nende koostöö.
Pärnu raamatupidamiskonverents 2023
Foto: Marko Mummm

Ettekande selgroo moodustas Audiitorkogu kevadisel infopäeval audiitoritelt raamatupidajate kohta kogutud tagasiside. Märt-Martin küsis oma esitlusest ka raamatupidajate tagasisidet audiitoritele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700