Autor: Age Peterson, KPMG Baltics OÜ vandeaudiitor, raamatupidamisnõustaja ja IFRS ekspert • 16. oktoober 2023

Aktsiaoptsioonide kajastamine raamatupidamises

Eestis on üha enam ettevõtteid, kes näevad aktsiaoptsiooni lepinguid hea vahendina töötajate motiveerimiseks. Enne aktsiaoptsioonilepingute sõlmimist on hea läbi mõelda, millist mõju avaldavad need lepingud raamatupidamisele.
KPMG Baltics OÜ vandeaudiitor, raamatupidamisnõustaja ja IFRS-i ekspert Age Peterson

Aktsiaoptsioonide kasutamine toob kaasa teatavad kohustused ja nõuded, mida ettevõtted peavad täitma.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700