Autor: Raamatupidaja.ee • 2. oktoober 2023

Kestlikkusaruandlus hakkab olema majandusaasta aruande osa

Kestlikkusaruandluse kohustus saab alguse 2024. aastast ning see laieneb järk-järgult paljudele ettevõtetele.
Foto: pexels

Kestlikkusaruandlus saab tulevikus olema majandusaasta aruande osa ehk tegevusaruande koosseisus. Valdavalt suurettevõtted ja suured konsolideerimisgrupid hindavad aruandes oma tegevusega kaasnevaid olulisi mõjusid ja riske seoses kestlikkuse teemadega. Aruandlus annab ülevaate ettevõtte tegevusest lühi- ja pikas vaates ning näitab kuidas ettevõte liigub oma seatud eesmärkide suunas.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700