Autor: Raamatupidaja.ee • 29. september 2023

Imporditud SPIM-kaupade andmete esitamine alates 1. oktoobrist

Süsiniku piirimeetme kohandusmehhanism (SPIM/CBAM) toob teatud kaupade importijatele kaasa olulisi muudatusi.

Importijad või teatud juhtudel nende esindajad peavad alates 1. oktoobrist hakkama kord kvartalis esitama andmeid perioodil 1.10.2023–31.12.2025 imporditud kaubaga seonduva heitkoguse kohta. Esimene aruanne tuleb esitada jaanuaris 2024.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700