Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 23. august 2023

Need 33 raamatupidamisbürood jätsid oma aastaaruande tähtajaks esitamata

Äripäeva Infopanga värske konkurentsiraport toob muu hulgas välja need raamatupidamisbürood, kes ei esitanud tähtaegselt oma 2022. aasta aruannet. Toome ära käibe järgi reastatuna TOP 10.
Foto: Pixabay

Kindlasti on objektiivseid põhjuseid, miks ettevõttel majandusaasta aruanne tähtajaks esitamata jääb. Siiski näitab praktika, et majandusaasta aruande esitamata jätmine viitab nigelatele majandustulemustele, mille avalikuks saamist püütakse edasi lükata.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700