Autor: Meelis Mandel • 22. august 2023

Kuumal toolil Viljar Peep: ettevõtete masskustutamine sai hoo sisse

Saates „Kuum tool” ütles justiitsministeeriumi asekantsler Viljar Peep, et Eestis on kümneid tuhandeid võlgades firmasid, kelle pankrotti ei tahetagi, sest sealt pole midagi võtta.
Justiitsministeeriumi asekantsler Viljar Peep
Foto: Raul Mee

Peatselt ametist lahkuv justiitsministeeriumi asekantsler Viljar Peep lahkas saates firmade just alanud masskustutamist ja värskeid muudatusi juhatuse liikmete trahvimisel ning selgitas ka uuendusi, mis peaksid tsiviilkohtuvaidluste aega lühendama.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700