Autor: Siim Tammer • 16. august 2023

Siim Tammer: need on lahendused, mis päästavad võlakeerisest

Kui laenu tagastamisega tekib raskusi, siis peab sellega kohe tegelema, mitte peitma pead liiva alla. Kõigepealt tuleb aru saada enda kohustuste hulgast ning seejärel pöörduda laenuandja poole, et arutada võimalusi saada maksepuhkust, vähendada kuumakseid vms.
Finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer osales tänavuse arvamusfestivali arutelul „Kes päästab võlaorjusesse sattunud inimesed?“, kus jäid kõlama mitmed ideed, kuidas võlaprobleeme leevendada.

Arvamusfestivali arutelus osalesid kohtunik Vahur-Peeter Liin, võlanõustaja Evelyn Eichhorst, artikli autor Siim Tammer ning asjatundlik publik. Arutelu vedas Harju Maakohtu kohtunik Kai Härmand.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700