Autor: Raamatupidaja.ee • 13. juuli 2023

Finantsinspektsioon tegi Bondora AS-ile ettekirjutuse

Finantsinspektsioon (FI) tegi Bondora AS-ile (registrikood 11483929) ettekirjutuse, kuna tuvastas minetusi tarbijate krediidivõimelisuse hindamises ja tarbijakrediidi andmist puudutavates sise-eeskirjades.
Bondora reklaam tänaval
Foto: Liis Treimann

Krediidivõimelisuse hindamine on üks vastutustundliku laenamise olulisi osasid, mis aitab tagada, et krediiti ei saaks isikud, kes ei ole võimelised seda tagasi maksma.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700