Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 12. juuli 2023

Maksugurmaanidele | Piiriülese käibemaksutagastuse võib allkirjastada ka volitatud esindaja

Maksuekspert Tõnis Elling käsitleb Euroopa Kohtu kaasust, kus Saksamaa maksuhaldur jättis käibemaksu tagastamise taotluse rahuldamata põhjusel, et maksukohustuslane polnud nimetatud taotlust omakäeliselt allkirjastanud.
Maksuekspert Tõnis Elling selgitab Euroopa Kohtu kaasuse põhjal käibemaksu tagastamise taotluse allkirjastamist

Yaesu Europe esitas Saksamaal tasutud sisendkäibemaksu piiriülese tagastamise taotluse1. Selle taotluse koostamisel kasutati nimetatud liikmesriigis selleks ette nähtud vormi, milles on märge „omakäeline allkiri ja äriühingu pitser”.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700