Autor: Raamatupidaja.ee • 10. juuli 2023

Mai eest tasuti pea 10 protsenti enam makse kui eelmisel aastal samal ajal

Mai eest tasuti maksu- ja tolliametile 1,087 miljardit eurot maksutulu. Maksutulu kasv kiirenes võrreldes eelmise kuuga ning aasta esimese viie kuuga on maksutulu kogutud 10 protsenti rohkem aasta varasemast.
Foto: Pixabay

Mai eest tasuti maksu- ja tolliametile 1,087 miljardit eurot maksutulu. Maksutulu kasv kiirenes võrreldes eelmise kuuga ning aasta esimese viie kuuga on maksutulu kogutud 10 protsenti rohkem aasta varasemast.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700