Autor: Kaire Sepper, advokaadibüroo Hedman jurist • 4. juuli 2023

Karm reaalsus: raamatupidajad ja tööandjad aitavad ise igapäevaselt kaasa võlglaste vara varjamisele

Kui ettevõttes on palju võlglasi, kelle suhtes käimas ka täitemenetlus, tasub ehk naerukoolituse asemel pakkuda töötajatele hoopis võlanõustamist, sest nii saavad inimesed targemaks ja ka rõõmsamaks, kui nende pangakontolt ei võeta jõuga ära viimast toiduraha.
Advokaadibüroo Hedman jurist Kaire Sepper
Foto: Mardo Männimägi

Raamatupidajate kestev meelepaha kohtutäiturite aadressil on juba ammu kõigile teada. On ka arusaadav, sest nad on pandud tegema tasuta tööd ja vastama lõpututele päringutele. Lisaks ähvardavad täiturid igas kirjas tööandjaid sunnirahaga.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700