Autor: Raamatupidaja.ee • 21. juuni 2023

Tartu Maakohus kinnitas Saaremaa Lihatööstuse saneerimiskava

Tartu Maakohus kinnitas ajutistesse makseraskustesse sattunud Saaremaa Lihatööstuse saneerimiskava, mille alusel algab nüüd suure piirkondliku mõjuga ettevõtte majanduslik tervendamine.
Saaremaa Lihatööstuse omanik on suurettevõtja Vjatšeslav Leedo
Foto: Raul Mee

Saaremaa Lihatööstuse omaniku Vjatšeslav Leedo sõnul ettevõtte ajutiste makseraskuste peamine põhjus on mitmeid aastaid Eesti toiduainetööstust räsinud ahelkriiside rägastik, milles kõige suuremaks kaotajaks on senini olnud just lihatööstus. 2022. aasta lõppes lihatööstuse sektorile 22 miljonise kahjumiga, aga ka 2023. aasta esimene kvartal tõi kogu sektorile juba üle 8 miljoni kahjumit.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700