Autor: Tiiu Tasane • 6. juuni 2023

Digipöördel pidur peal – raamatupidamise eriala õppijad koostavad deklaratsioone ikka veel paberil

Raamatupidamise aruanded esitatakse juba aastaid elektroonselt, kuid raamatupidamisõppe praktiline pool hoiab ikka veel jalga toekalt digipöörde piduril. Miks nii ja kas on lootust pöördeks digiajastusse, küsis raamatupidaja.ee toimetus muu hulgas ka kolmelt valdkonna eksperdilt.
Tartu Ülikooli finantsjuhtimise eriala magister Tiiu Tasane

2021. aasta kevadel võtsin osa Tallinna Majanduskooli majandusarvestuse õppekava ning Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuse majandusarvestuse ja maksunduse õppekavarühma hindamisest: esimesel juhul vaatlejana ja teisel puhul tööandja esindajana.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700