Autor: Raamatupidaja.ee • 16. mai 2023

Ettevõtteid, kes peavad ESG aruandlust esitama, on seni arvatust hoopis enam

2021. aasta näitajate järgi on Eestis vähemalt 350 ettevõtet, kes peavad lähiaastatel ESG aruandeid esitama. Võib eeldada, et senise inflatsiooni tõttu paisub see arv aga veelgi suuremaks.
Foto: freepik

Nende 350 ettevõtte audiitoriteks on 45 Eesti audiitorbürood ja arvata võib, et büroode arv kasvab. Kui esialgu tundus paljudele audiitoritele, et ESG aruandlus võiks olla asjakohane vaid suuremate audiitorbüroode puhul, on tegelikkus teistsugune - see puudutab rohkem kui kolmandikku Audiitorkogu liikmeist.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700