Autor: Raamatupidaja.ee • 11. mai 2023

Maksutulu on kasvanud ja ettevõtete käibemaksuvõlg vähenenud

Esimese kvartali lõpuks oli tasutud maksu- ja tolliametile 2,9 miljardit eurot makse, millest märtsi maksutulu moodustas 865,9 miljonit eurot. Võrreldes möödunud aasta sama ajaga on kasvuks 10,6 protsenti.
Foto: Pixabay

Maksutulu kasv märtsis aeglustus ja seda tänu suurematele tulumaksu tagastustele võrreldes eelmise aastaga ning aktsiiside tasumiste langusele. Turismiga seotud tegevusalad, mis said koroonapandeemias enim pihta, on tasapisi taastumas ning nii mõnegi näitajaga ületades kriisieelset taset.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700