Autor: Raamatupidaja.ee • 17. aprill 2023

Kuus inimest Danske Bank Eesti filiaalis said süüdistuse rahapesukuritegudes

Riigiprokuratuur esitas täna kuuele inimesele süüdistuse rahapesukuritegudes Danske Bank Eesti filiaalis.
Foto: Andras Kralla

Süüdistuse kohaselt panid Juri, Erik, Jevgeni, Mihhail, Marko ja Natalja 2007.–2015. aastail Danske Banki Eesti filiaalis ühiselt toime suures ulatuses rahapesu – varjasid kavatsetult Danske Eesti pangakontodel ülekantud kuriteokahtlase päritoluga raha tegelikke omanikke ning kuriteokahtlase raha päritolu ja olemust, teatab prokuratuur.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700