Autor: Mari Mets • 17. aprill 2023

Tippjuhid rahvakohtunikuks: ka skandaalne raamatupidaja pürgis õigust mõistma

Just praegu vahetuvad mitmes Eesti kohtus sajad lihtrahva seast valitavad rahvakohtunikud, teiste hulgas pürgib kohtukulliks mitmeid tippjuhte, kuid ka staare tüssanud raamatupidajana kuulsust kogunud Annika Urm.
Oma äritegevuses järjepanu pahandustesse sattunud raamatupidaja ning nüüd kokandusega tegelev Annika Urm pürgis Harju maakohtu rahvakohtunikuks
Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht/Scanpix

Eelmisel nädalal sai selgeks, et rahvakohtunik Peeter Kaasiku tervislikel põhjustel taandumise tõttu algab otsast peale juba neli aastat kestnud mahukas Tallinna Sadama korruptsiooniprotsess. See käivitas ühiskonnas elava arutelu rahvakohtunike rolli sisukusest suurtel, aastaid kestvatel keerukatel kohtuprotsessidel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700