Autor: Raamatupidaja.ee • 13. aprill 2023

Mullusest väiksem tulumaksutagastus tõi kuuendiku võrra suurema maksutulu veebruaris

Veebruari maksulaekumist vedas füüsilise isiku tulumaks.
Foto: Andras Kralla

Maksu- ja tolliametile tasuti 2023. aasta veebruaris 962 miljonit eurot ehk aasta varasemast 16 protsenti enam makse. 2023. aastaks kavandatud eelarve maksutulu on täitunud kahe kuuga 15,5 protsendiliselt, sealjuures vedas veebruari laekumist füüsilise isiku tulumaks. See tulenes eelkõige veebruari väiksematest tulumaksutagastusest mullusega võrreldes.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700