Autor: Tõnis Elling, Ernst & Young Baltic AS juhtiv maksunõustaja • 3. aprill 2023

Maksugurmaanidele | Millal saab Euroopa Kohtult paluda maksuvaidluse kiirmenetlust

Euroopa Kohtu menetlused võivad teinekord olla sama aeganõudvad kui ka liikmesriikide kohtute menetlused, mille tõttu võib menetlus kokku võtta aastaid. Selle tõttu pole mingi ime, kui maksumaksjad proovivad leida lahendusi, kuidas kohtumentlust kasvõi natukenegi kiirendada.
Maksuekspert Tõnis Elling

Ühes hiljutises Euroopa Kohtu lahendis1 on kiirmenetluse teemat natuke käsitletud.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700