Autor: Raamatupidaja.ee • 29. märts 2023

MTA tuvastas 29,4 miljoni euro jagu käibemaksurikkumisi

Levinuimad rikkumised olid käibe varjamine ja fiktiivsete ostuarvete kasutamine, kuid Maksu- ja tolliamet (MTA) on täheldanud kasvavat trendi uutel maksudest kõrvale hoidmise skeemidel, mis võetakse kõrgendatud tähelepanu alla.

MTA tegeles möödunud aastal käibemaksu valdkonnas 8000 ettevõttega, mille tulemusel suurenes nende käibemaksukohustus 29,4 miljonit euro jagu. Seda on pea 5 miljoni võrra rohkem kui üle-eelmisel aastal.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700