Autor: Merlin Vask • 24. märts 2023

Raha ja mõttemustrid. Mida sa usud?

Uuri oma mõttemustreid raha kohta, ütleb terapeut Merlin Vask.
Merlin Vask
Foto: Eiko Lainjärv

Uskumused on korduvalt kuuldud ja mõeldud mõttemustrid, mis on salvestunud alateadvusse. Näeme kogu oma maailma nende uskumuste kaudu ja saame neile aina tõestust. Kogu meie maailmapilt tugineb nendele.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700