Autor: Raamatupidaja.ee • 17. märts 2023

Rain Rannu, Peep Vain, Karin Oras ja veel teisedki - neid tippjuhte seob üks eriline kogemus

On mingid huvitavad ja sarnased kogemused, mis ühendavad tuntud ja edukaid Eesti tippjuhte.
Paljud tänastest edukatest tippjuhtidest on alustanud Ameerikas ukselt-uksele raamatuid müües
Foto: Southwestern Eesti

Hoolimata oma väikesest rahvaarvust on erakordselt paljusid eestlasi saatnud tänu töökusele ja õigele ellusuhtumisele edu nii kodumaal kui rahvusvahelisel maastikul edukaid ettevõtteid ja algatusi juhtides. Üllataval kombel ühendab paljusid neist ühine kogemus, mida tudengipõlves ette võeti.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700