Autor: Raamatupidaja.ee • 14. märts 2023

Ettevõtete läinud aasta kasumite kasv ulatus 33 protsendini

Maksu- ja tolliametile tasuti 2023. aasta jaanuaris 1,04 miljardit eurot ehk aasta varasemast 10,9 protsenti enam makse. Eelarve täitus esimesel kuul 8 protsendiliselt, laekumist vedas erasektori tulumaks jaotatud kasumilt. Ettevõtete möödunud aasta kasumite kasv ulatus Statistikaameti andmetel 33 protsendini, mis toetab käesoleva aasta tulumaksu laekumist.
Foto: Pixabay

Palgafondi kasv kiirenes, kuid osades tegevusalades on töökohtade arv languses. Majanduse jahenemine avaldub üha enam tarbimismaksude tasumises.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700