Autor: Raamatupidaja.ee • 13. märts 2023

Tõnis Elling selgitab: erikorra mõju käibemaksukohustuse tekkimisele

Raamatupidamise Praktiku lugejad saavad küsida meilt maksualaseid küsimusi, millele vastavad valdkonna asjatundjad.
Foto: Pixabay

Küsimus: Eesti äriühing (OÜ) ei ole käibemaksukohustuslane. Tema teenused on maksustatavad KMS-i erikorra alusel (kas nt § 40 reisiteenuse käibemaksuga maksustamise erikord) või paragrahvi 41 alusel (kasutatud kauba edasimüügi käibemaksuga maksustamise erikord).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700