Autor: Raamatupidaja.ee • 1. märts 2023

Lugeja küsib, asjatundja vastab: e-poe ostu tõendamine raamatupidamises

Raamatupidamise Praktiku lugeja küsimusele vastab Sisekaitseakadeemia finantskolledži lektor Maret Güldenkoh.
Foto: Julia-Maria Linna

Küsimus: Kas internetist e-poe tellimuste puhul piisab raamatupidamises tellimuse kinnituse lisamisest? Olen palunud müüjal mulle eraldi arve vormistada. Müüja vormistab arve kauba summale ja transpordile.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700