Autor: Raamatupidaja.ee • 27. veebruar 2023

Ettevõtjad: vähem kiirabiautosid ja rohkem raha terviseedenduse maksusoodustuseks

Kaubandus-Tööstuskoja küsitlusest ettevõtjatele selgub, et 93% neist on nõus oma töötajate füüsilise ja vaimse tervise edendamise eest ise rohkem maksma, kui ka riik seda enam soodustaks.
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektori Mait Palts
Foto: Liis Treimann

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektori Mait Paltsi sõnul selgub küsitlusest, et tööandjad tunnetavad, et inimeste tervis halveneb ning midagi tuleb ära teha. „Ettevõtjad näevad oma rolli inimeste tervise parandamisel järjest suuremana ja 97% tööandjate hinnangul on nende oma panus terviseedendamisse märkimisväärne,“ ütles Palts.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700