Autor: Margus Tammeraja, juhatuse esimees, Eesti Raamatupidajate Kogu • 9. veebruar 2023

Margus Tammeraja: Kuidas mõõta rahvuslikku koguõnne?

Kumb on tähtsam, kas rahvuslik koguõnn või rahvuslik koguprodukt? Mismoodi kajastab mingi riigi sisemajanduse (rahvuslik) koguprodukt selle kodanike rahulolu ning mida meil on õppida maailma ühelt vaesemalt riigilt Bhutanilt õnnelikkuse kohta?
Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse esimees Margus Tammeraja
Foto: Meeli Küttim

Maailmas on liiga palju probleeme ja muresid. Mure on alati indiviidipõhine. Mis ühe jaoks on rõõm, võib teise jaoks olla mure. Kuidas sellises olukorras suurendada individuaalset rahulolu, mida kohati tajutakse õnnetundena?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700